понеділок, 08 жовтня 2007 15:35

За квитками на матч Росія - Англія люди стоять під дощем другий день

Сьогодні, 8 жовтня, у відкритий продаж в каси олімпійського спорткомплексу "Лужники" в Москві поступили квитки на матч відбірного турніру Євро-2008 між збірними Росії і Англії, який відбудеться 17 жовтня на великій спортивній арені. Черга за квитками вишикувалася ще в неділю - люди чергували і вдень і вночі під проливним дощем. На даний момент черга розтягнулася приблизно на кілометр - від кас "Лужников" до будівлі Олімпійського комітету Росії і далі у бік станції метро "Воробйові гори". В черзі стоять близько 5 тисяч чоловік, повідомляє www.championat.ru.

Всього матч Росія - Англія на стадіоні зможуть подивитися 77 тисяч уболівальників, проте у вільний продаж поступить лише мала частина квитків. Як повідомляє прес-служба Російського футбольного союзу, всього в каси "Лужників" поступить 6,5 тисяч квитків. 22 тисячі виділено Всеросійському об"єднанню уболівальників, ще 4,5 тисячі припаде на частку англійських фанатів, а інші розповсюджуватимуться за попередніми заявками, яких в РФС вже поступило на кількість близько 570 тисяч місць.
Зараз ви читаєте новину «За квитками на матч Росія - Англія люди стоять під дощем другий день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі