середа, 16 жовтня 2013 19:08

Кварцяний зводив команду на екскурсію на хлібзавод
9

Фото: ФОТО: fcvolyn.net

У вівторок, 15 жовтня, тренери та футболісти луцької "Волині" відвідали одне з найбільших у краї хлібопекарських підприємств. Хлібопеки давно запросили "Волинь" на екскурсію і лучани вирішили відгукнутися на пропозицію – із подарунками для трудового колективу перед тренуванням заїхали на підприємство.

Головного тренера команди Віталія Кварцяного зустріли традиційним хлібом-сіллю і запропонували одягнути усім гостям білі халати, бахіли та шапочки. Щойно гравці зайшли у цехи, їхні обличчя заясніли посмішками та здивуванням. Для всіх "волинян" ця екскурсія – перша подібна в житті. Технологи розповіли гравцям про всі етапи виробництва хліба, наскільки багато виробничих процесів та людської праці вони включають.

"Хлопці, погляньте, як віддають ці люди своїй праці, у нас з вами має бути багато спільного, адже і на футбольному полі не можна лінуватися, сачкувати чи помилятися", - коментував екскурсію для своїх футболістів Віталій Кварцяний.

Власне, як підсумок екскурсії Віталій Володимирович зазначив, що такі мандрівки дуже корисні для команди. Адже окрім того, що вони дозволяють поспілкуватися у неофіційній обстановці, футболісти дізнаються і про те, якою важкою працею заробляють собі на життя їхні вболівальники.

"Ми – такі самі робітники, як і ці люди, тільки ми повинні відпрацьовувати стовідсотково на тренуваннях та у матчах", - підсумував тренер.

На завершення екскурсії для гравців організували дегустацію виробів хлібопекарні, "волиняни" провели автограф та фотосесію із працівниками заводу та їхніми дітками.

Зараз ви читаєте новину «Кварцяний зводив команду на екскурсію на хлібзавод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі