четвер, 24 лютого 2022 10:24

"Курво, тягни до них руцю добра" - український коментатор знищив дружину Малиновського

"Курво, тягни до них руцю добра" - український коментатор знищив дружину Малиновського
Роксана та Руслан Малиновські. Фото: Instagram Роксани Малиновської.

Футбольний коментатор Роберто Моралес закликав зберігати спокій і розкритикував дружину одного із лідерів збірної України Руслана Малиновського.

Роксана Малиновська в соцмережах опублікувала картинку, на якій потискають одна одну долоні в кольорах прапорів Росії та України. Вже тоді їй довелося виправдовувати свої дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тварюко, помри вже нарешті" - екслідер "Динамо" про президента РФ

"Путін напав не зараз, а ще 2014-го. І те, що нині відбувається, лише ескалація. Велика, кривава, але лише ескалація. Тим рожевим поні, що жили у світі поза політикою, тепер лячно. З реготом спостерігаю їхню масову евакуацію з речами на дачі.

"Окремі вітання дружині Руса Маліновського. Курво, тягни до них руцю добра, погризене тарганами непорозуміння. Також вітання любителям вусатого залупенфюрера з Бульбостану. А життя триває. Усе буде Україна! А рузьге - не людина, і варто це усвідомити було давно, хоча й нині не пізно", - написав Моралес у Facebook.

Президент Росії Володимир Путін о 4:00 вийшов у прямий ефір та оголосив про початок "військової операції на Донбасі". Після того в різних містах України почали лунати вибухи. Є повідомлення про обстріл з важкої артилерії.

Зараз ви читаєте новину «"Курво, тягни до них руцю добра" - український коментатор знищив дружину Малиновського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі