вівторок, 22 грудня 2009 12:06

Курнікова святкуватиме новий рік у піжамі (ФОТО)

38-річний бізнесмен Олександр Онищенко привіз до Києва зірок світового тенісу. Шість спортсменів погодилися зіграти на благочинному міні-турнірі в одному з престижних фітнес-клубів. Всі кошти від нього підуть на лікування дітей, хворих на рак.

Першою до Києва мала прилетіти Анна Курнікова, 28 років. Проте її літак приземлився в аеропорті "Бориспіль" не в 1-30 ночі, а лише в 14-20. Спортменка виглядала дуже втомленою та швидко втекла від фотокамер. Свій номер в 5-зірковому "Інтерконтиненталі" вона забронювала під чужим прізвищем.

Решта тенісистів прибували один за одним до обіду. Серед них 4-а ракетка світу Каролін Возняцкі з Данії, 19 років, та сьома тенісистка планети 20-річна Вікторія Азарєнка з Білорусі.

Дівчата були головними діючими зірками київського турніру.

    Чоловічий теніс представляли іспанці Давід Феррер та Томмі Робредо. Всіх їх спонсорує Онищенко, чоловік топ-моделі Сніжани Онопко та президент федерації кінного спорту в Україні. За контрактом вони двічі на рік мають брати участь в акціях, які він організовує.

Прес-конференція запланована на шосту годину вечора. Журналістів ведуть довгими коридорами величезного спортклубу.

- Вибачте, гості затримуються на півгодини. Пізні прильоти, аеропорт, з готеля тільки виїхали, - каже розпорядник заходу.

Насправді запізнюються більше, ніж на годину.

Першими в зал заходять екс-зірки українець Андрій Медведєв та Євген Кафельніков з Росії. Обидва однолітки, їм по 35 років. Давні друзі тренувалися разом ще за часів Радянського Союзу. Екс-кращий гравець світу Кафельніков заявив, що йому подобається в Києві, а дівчата тут найкрасивіші.

- Звідки ти знаєш, ти ж тут з 1990-го не був, - жартує над приятелем Медведєв.

За ними прибуває Онищенко. Через декілька хвилин поява купи нових телекамер повідомляє, що приїхала Курнікова. Зірка глянцевих журналів заходить у спортивній куртці та кепці. Вже за нею з"являються Возняцкі та Феррер. Іспанець Робредо та білоруска Азарєнка не прес-конференцію не встигли.

Більшість питань адресують саме росіянці. Одна з присутніх цікавиться, у якому вбранні та буде святкувати Новий рік.

- Я ще не думала, - опускає очі додолу від неочікуваного питання, - можу й в піжамі, якщо захочу.

Російські гості запитують Курнікову про повернення у великий теніс та смерть її першого тренера. Та розповідає, що за тренером сумує, а у великий теніс могла повернутися, якби здоров"я дозволяло.

На питання чому вона відвідала казарми саме американських солдат в Іраку та на закиди в антипатріотизмі, Ганна влучно парирувала:

- А що, в Іраку є російські війська?

- Ну, могли б і в Росію приїхати..., - вже вимушено каже журналістка.

Медведєв розповідає, що буде балотуватися на пост президента федерації тенісу України в наступному році, а Кафельніков - про тонкощі гри у ветеранському турі.

Журналістів підганяють, бо розклад турніру й так вже зміщений.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Курнікова святкуватиме новий рік у піжамі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі