понеділок, 21 вересня 2009 15:43

Курнікова зробить Іглесіаса батьком

Курнікова зробить Іглесіаса батьком

Російська тенісистка Ганна Курнікова і її коханий - іспанський співак Енріке Іглесіас чекають на первістка.

Роман Курнікової та Іглесіаса почався ще в 2003 році, коли Ганна знялася в одному з відеокліпів співака. Майже за сім років стосунків преса багато раз "одружувала" цю пару, але син знаменитого Хуліо Іглесіаса зовсім не прагнув піти під вінець.

На початку літа він заявив в одному інтерв"ю, що не готовий до весілля. "Я зараз переживаю такий період мого життя, коли ніякого бажання укладати шлюб у мене немає, - говорив він. - І мені зовсім не здається, що зараз, в моєму віці, потрібно сильно поспішати під вінець". Проте і з цього правила є виключення.

Зразковий католик Енріке Іглесіас сказав тоді, що готовий поміняти своє рішення тільки в тому випадку, якщо Ганна Курнікова завагітніє: "Звичайно ж, якщо в наших стосунках з"являться діти, то це вже буде зовсім інша справа", - говорив Іглесіас.

І ось цей момент настав. Друг сім"ї Курнікової та Іглесіаса повідомив, що Ганна вагітна близько двох місяців. Для того, щоб не виникло жодних ускладнень з виношуванням дитини, тенісистка навіть відмовилася брати участь в традиційному змаганні Sunday"s Malibu Triathlon.

Тоді як 34-річний Енріке готується до народження первістка і думає про одруження, його батько - 65-річний Хуліо Іглесіас - зовсім скоро стане батьком в дев"ятий раз. Його дружина Міранда Рінсбургер, яка вже подарувала музикантові п"ятьох дітей, знову вагітна. Ще четверо дітей було народжено від першого шлюбу Хуліо з Ісабель Прейслер, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Курнікова зробить Іглесіаса батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі