неділя, 25 червня 2017 12:46

"Кубок світу в Росії? Не змішував політику зі спортом"- гравець збірної України

"Кубок світу в Росії? Не змішував політику зі спортом"- гравець збірної України
Олександр Зінченко не бачить причин не їхати на Кубок світу до Росії. Фото: afp.com

Немає жодної необхідності змішувати політику зі спортом.

У цьому впевнений півзахисник "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко. В інтерв'ю "Комсомольская правда в Украине" гравець висловив бажання виступити на світовій першості в складі національної команди.

"Кубок світу в Росії? Я ніколи не змішував політику зі спортом, і зараз цього робити не потрібно", - сказав Зінченко.

"Це найвищий рівень турніру, на якому тільки може зіграти команда, і я думаю, нам було б корисно себе спробувати на Кубок світу", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не бачу ніяких причин, щоб не їхати на Кубок світу у Росію" - гравець збірної України

Фінальна частина Кубка світу-2018 пройде в 11 містах Росії з 14 червня по 15 липня.

В останньому матчі кваліфікації КС-2018 збірна України на виїзді здобула перемогу над Фінляндією, 2:1. Наша команда тепер займає 4-е місце в групі I, маючи однакову кількість очок з Туреччиною, яка третя - по 11. Наступний поєдинок наша команда проведе саме з турками 2 вересня на своєму полі.

Європа має 14 путівок до фінальної частини Кубка світу-2018. Одна з них - у Росії як господаря турніру. За інші 13 змагаються 54 команди. Вони розподілені на дев'ять груп по шість в кожній. Переможці груп отримують право зіграти у фінальній частині. Найгірша з дев'яти команд, які зайняли другі місця, припиняє боротьбу після кваліфікаційного турніру. Інші вісім в стикових матчах розіграють чотири путівки, що залишаться.

Зараз ви читаєте новину «"Кубок світу в Росії? Не змішував політику зі спортом"- гравець збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі