неділя, 05 жовтня 2008 13:09

Кубок Кремля. Всі результати матчів кваліфікації українських тенісистів

У 1/16 фіналу одиночного розряду "Кубка Кремля" українець Сергій Стаховський зіграє проти француза Поля-Анрі Матьє, а суперницею Альони Бондаренко буде хтось з переможниць кваліфікації.

Українки Катерина Бондаренко і Оксана Любцова не змогли пройти стартовий раунд кваліфікації одіноного розряду турніру WTA I категорії з призовим фондом - $1 340 000.

Катерина (N 5 "посіву") у відборі в трьох сетах поступилася француженці Резаї - 0:6, 6:3, 1:6, а Любцова не справилася з росіянкою Воскобоєвою - 1:6, 1:6.

Українки Марія Коритцева і Ольга Савчук свої стартові матчі кваліфікації виграли у Весни Манасієвої (7:5 6:3) і Віри Кузьміної (6:2 6:1). Свої наступні матчі вони зіграють проти росиянон Півоваровою і Лапущенковою відповідно.

Українці Ілля Марченко і Олександр Долгополов успішно почали свій виступ у відборі в основу одиночного розряду турніру АТР "Кубок Кремля" з призовим фондом - $1 000 000.

У першому раунді Марченко в українському дербі переграв Дениса Молчанова - 7:5, 6:4, а Долгополов в двох партіях обіграв росіянина Арсенова - 6:2, 6:3.

На жаль, для українців Артема Смирнова та Івана Сергєєва турнір в Москві закінчений. Смирнов в трьох сетах поступився росіянинові Руднєву - 3:6, 6:3, 3:6, а Сергєєв в двох партіях програв росіянину Ледовскіх - 4:6, 1:6.

Tennisport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Кубок Кремля. Всі результати матчів кваліфікації українських тенісистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі