Ексклюзиви
неділя, 05 жовтня 2008 13:09

Кубок Кремля. Всі результати матчів кваліфікації українських тенісистів

У 1/16 фіналу одиночного розряду "Кубка Кремля" українець Сергій Стаховський зіграє проти француза Поля-Анрі Матьє, а суперницею Альони Бондаренко буде хтось з переможниць кваліфікації.

Українки Катерина Бондаренко і Оксана Любцова не змогли пройти стартовий раунд кваліфікації одіноного розряду турніру WTA I категорії з призовим фондом - $1 340 000.

Катерина (N 5 "посіву") у відборі в трьох сетах поступилася француженці Резаї - 0:6, 6:3, 1:6, а Любцова не справилася з росіянкою Воскобоєвою - 1:6, 1:6.

Українки Марія Коритцева і Ольга Савчук свої стартові матчі кваліфікації виграли у Весни Манасієвої (7:5 6:3) і Віри Кузьміної (6:2 6:1). Свої наступні матчі вони зіграють проти росиянон Півоваровою і Лапущенковою відповідно.

Українці Ілля Марченко і Олександр Долгополов успішно почали свій виступ у відборі в основу одиночного розряду турніру АТР "Кубок Кремля" з призовим фондом - $1 000 000.

У першому раунді Марченко в українському дербі переграв Дениса Молчанова - 7:5, 6:4, а Долгополов в двох партіях обіграв росіянина Арсенова - 6:2, 6:3.

На жаль, для українців Артема Смирнова та Івана Сергєєва турнір в Москві закінчений. Смирнов в трьох сетах поступився росіянинові Руднєву - 3:6, 6:3, 3:6, а Сергєєв в двох партіях програв росіянину Ледовскіх - 4:6, 1:6.

Tennisport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Кубок Кремля. Всі результати матчів кваліфікації українських тенісистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути