четвер, 15 березня 2012 18:41

Кронпринц Данії приїде у Львів на Євро-2012

Кронпринц Данії приїде у Львів на Євро-2012

Львів під час Євро-2012 з приватним візитом може відвідати Кронпринц Данії Фредерік. Про це Інформаційний центр "Україна-2012" повідомили в посольстві України в Данії.

Зазначається, що під час нещодавньої зустрічі з представниками Федерації футболу Данії було повідомлено, що згідно попередніми планами на 17 червня 2012-го заплановано візит Кронпринца Данії Фредеріка до України для відвідання Євро-2012. На цей день запланований матч збірної Данії проти збірної Німеччини на "Арені Львів".

Члена Королівської родини супроводжуватиме генеральний директор данської компанії "Карлсберг" Йорген Буль Расмусен, а сам візит Кронпринца Фредеріка буде мати приватний характер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кронпринцу Данії у Львові подарували альбом і монету

Нагадаємо, під час Євро-2012 Харків відвідає Її Величність королева Нідерландів Беатрікс Вільгельміна Армгард. Підтримати національну збірну своєї країни Королева планує на трьох матчах збірної Нідерландів на ОСК "Металіст", які пройдуть 9, 13 і 17 червня.

Приїхати до Харкова також планує канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка завжди відвідує всі матчі збірної своєї країни.

Зараз ви читаєте новину «Кронпринц Данії приїде у Львів на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі