неділя, 18 вересня 2016 23:00

Криза "Динамо" переросла в затяжну

Криза "Динамо" переросла в затяжну

Київське "Динамо" програло вдома луганській "Зорі" в центральному матчі 8 туру чемпіонату України 0:1. Гол на останній доданій хвилині забив захисник луганців Опанасенко. Аналізуємо причини поразки.

1. Криза киян плавно переросла із тимчасової в глибоку й затяжну. Команда не показує якісної гри й вражаючих перемог із листопада минулого року, коли підопічні Реброва обіграли "Порту". Як не прикро визнавати після двох виграшів чемпіонату України, але Реброву час задуматися про відставку. Команда не грає, а страждає на полі. Гравці регресують просто на очах.

2. Поки в "Динамо" не видно перспектив повернення принаймні на друге місце. Гра в нападі вбога. Важко згадати, коли кияни завершували гру з одним ударом у площину воріт. Олександр Гладкий старається, але цього замало. Однак без Мораєса і Ярмоленка динамівці в нападі діють занадто академічно й передбачувано.

3. Молодого Циганкова поки вистачає на одну гру. Провести на високому рівні два матчі поспіль у нього ще не виходить. Гонсалес непогано розпочав гру, але потім знітився, як і решта киян. Видно, що "Динамо" потребує хірургічного втручання. Терапевтичні заходи вже ефекту не дадуть.

4. Нічия із "Шахтарем" була винятком із правил. Здалося, що команда стрепенулася, але то був лише епізод. Поразки від "Наполі" і "Зорі" лише поглиблюють кризу. Схоже, виходу поки не бачать ні тренери, ні президент клубу.

5. Гарна гра Теодорчика в "Андерлехті" свідчить про невміння тренерів киян розгледіти перспективи не те, що в гравців чужих команд, а навіть у своїх підопічних. Талановитому Мякушку так і не дали шансу, натомість запрошений Гладкий досі не забив жодного м'яча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я б зараз не відмовився від якісного нападника" - Ребров

Зараз ви читаєте новину «Криза "Динамо" переросла в затяжну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі