пʼятниця, 05 червня 2009 18:18

Кривдник Надаля зіграє у фіналі "Ролан Гаррос"

Кривдник Надаля зіграє у фіналі "Ролан Гаррос"

Шведський тенісист Робін Содерлінг, який в четвертому колі "Ролан Гаррос" вибив з розіграшу першу ракетку світу іспанця Рафаеля Надаля, вийшов у фінал цього турніру. У півфіналі Содерлінг в п"яти сетах переміг чилійця Фернандо Гонсалеса.

Перші два сети виграв Содерлінг. У третій партії суперники по черзі брали гейми на своїй подачі, але в 12-му геймі Гонсалесу вдалося зробити брейк і виграти сет. У четвертому сеті тенісисти вигравали на своїй подачі дев"ять геймів поспіль. Гонсалес забезпечив собі перемогу, зробивши брейк в 10-му геймі.

У вирішальному, п"ятому, сеті Гонсалес виграв три гейми поспіль, але в сьомому геймі дозволив Содерлінгу зробити брейк. У дев"ятому геймі швед знов узяв чужу подачу, а потім довів матч до перемоги. Підсумковий рахунок зустрічі - 6:3, 7:5, 5:7, 4:6, 6:4. Гра продовжувалася три години і 16 хвилин.

Пізніше 5 червня відбудеться другий півфінал, в якому зіграють швейцарець Роже Федерер і аргентинець Хуан Мартін дель Потро. Фінал в чоловічому одиночному розряді пройде 7 червня. 6 червня в жіночому фіналі "Ролан Гаррос" зустрінуться дві росіянки - Дінара Сафіна і Світлана Кузнєцова.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Кривдник Надаля зіграє у фіналі "Ролан Гаррос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі