субота, 06 квітня 2013 15:45

"Кривбас" у меншості переміг "Іллічівець"

"Кривбас" у меншості переміг "Іллічівець"
Переможний гол на рахунку Федорчука ФОТО: fckryvbas.com.ua

Маріупольський "Іллічівець" поступився криворізькому "Кривбасу" у матчі 23 туру української прем'єр-ліги. Зустріч на стадіоні "Іллічівець" завершилася з рахунком 0:1. Єдиний гол у матчі наприкінці першого тайму забив Валерій Федорчук, який скористався передачею Володимира Прийомова.

Таким чином, "Кривбас" набрав 32 очки і обійшов "Іллічівець" в турнірній таблиці. Тепер команда Олега Тарана на шостому місці, а маріупольський клуб опустився на восьму позицію, повідомляє "Чемпионат.com".

Тренер "Іллічівця" Іван Балан після матчу був дуже незадоволений діями своїх гравців.

"Хочу привітати суперника, який вже п'ятий матч вичавлює з ситуації максимум. Вони нам сьогодні дали хороший урок. Що стосується нашої команди, то гра триває 90 хвилин. Не 45, не 30 хвилин. Перший тайм ми провалили через свою безвідповідальність. Думали, що все вийде. А коли півень клюнув в одне місце, коли захотілося, тоді вже не вийшло.

"Кривбас" за результатом, за рахунком відійшов на свою половину поля. Вони організували масову оборону. Високорослі гравці виграли багато боротьби, тому складно було розкрити цю оборону. А розкривати її потрібно було за рахунок швидкісних дій наших гравців", - сказав Балан в ефірі каналу "Футбол".

Чемпіонат України

23-й тур

Іллічівець - Кривбас 0:1 (0:1, 0:0)

Гол: 0:1 - 41 Федорчук.

Іллічівець - Худжамов, Бутко, Ордець, Яворський (Ярошенко, 85), Путівцев, Ємельянов, Полянський, Окріашвілі, Федотов (С. Шевчук, 46), Таргамадзе, Фомін (О. Мандзюк, 61).

Кривбас - Боровик, Лисицький, Гітченко, Сердюк, Пашаєв, Прийомов, Федорчук (Мірошниченко, 80), Бартуловіч, Дедечко, Антонов (Валєєв, 87), Самодін (Шершун, 56).

Попередження: Прийомов (11), Окріашвілі (16), Лисицький (23), Сердюк (42), Дедечко (51), Антонов (70), Федорчук (76).

Вилучення: Прийомов (54).

Зараз ви читаєте новину «"Кривбас" у меншості переміг "Іллічівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі