вівторок, 19 квітня 2022 08:10

Спецтема: Війна Росії проти України

"Крим повернеться до складу України. І кримчани це знають" - дружина Усика

"Крим повернеться до складу України. І кримчани це знають" - дружина Усика
Дружина Олександра Усика Катерина впевнена, що Крим буде українським. Фото: instagram.com/usykkate1

Дружина чемпіона світу в надважкій вазі Олександра Усика Катерина впевнена, що анексований Росією Крим рано чи пізно повернеться до складу України.

Про це Катерина Усик заявила в інтерв'ю виданню Fanday.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Усика: "Ломаченко сказав: "Доки не закінчиться війна, я не кину Україну"

"Я жила в Криму при Росії до 2017 року. Їздила постійно з українським прапором на машині, і мені її обіцяли висадити в повітря. До мене підійшов знайомий і каже: "Катя, мені передали, якщо ти не знімеш прапор України - машину підірвуть". Але, звичайно, ніхто нічого не зробив. А зараз вони погрожують, що заберуть мій будинок. Нехай забирають! Все одно рано чи пізно Крим повернеться до складу України. І кримчани це знають", - заявила Катерина.

Дружина Усика також наголосила, що українці та росіяни - і близько не брати.

"Коли я їздила в Україну, кримські прикордонники дивилися мій паспорт і говорили, сміючись: "Ви дружина боксера, він вас, напевно, б'є". Уявляєте, яке в них збочене поняття реальності? Вони думаю, що бити дружину - це норма. Які ми нафіг брати?! Ми абсолютно різні", - додала вона.

Олександр Усик готується до бою-реваншу з Ентоні Джошуа.

Перший поєдинок між українцем та британцем був визнаний подією 2021 року за версією видання The Ring. Бій тривав усі 12 раундів, за підсумками яких судді одноголосно віддали перемогу Усику.

Дружина Усика Катерина звернулася до українців, а також до рашистських агресорів.

Зараз ви читаєте новину «"Крим повернеться до складу України. І кримчани це знають" - дружина Усика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі