понеділок, 28 листопада 2016 14:59

"Крим - це Крим" - Різатдінова погодилася з Усиком

"Крим - це Крим" - Різатдінова погодилася з Усиком

Бронзова призерка Ріо-2016 гімнастка Ганна Різатдінова висловила свою позицію щодо анексованого Росією Криму.

- Після Ріо ви їздили додому до батьків у Крим. Там вас якось особливо зустрічали, чи були організовані спеціальні зустрічі?

- Чесно кажучи, я поїхала на короткий період. У мене не було великої кількості часу, тому я бачилася з батьками, якимись найближчими друзями. До зали я навіть не зайшла - просто не встигла це зробити. Але ось це спілкування з батьками і розуміння того, що весь Крим, правда весь, вболівав за Україну, підтримував.

Мені розповідали, що була російська трансляція, і люди навіть вимикали звук, тому що неможливо було слухати російських коментаторів і їх коментарі. Вони дивилися без звуку, але дивилися! Хтось не витримував і вмикав в інтернеті якусь іноземну трансляцію. Але люди все одно вболівають за нас.

- Після анексії Криму більшість людей прийняли російське громадянство. Якщо не секрет, ваші батьки залишилися українцями?

- Так, залишилися.

- А як ви ставитеся до позиції вашого земляка Олександра Усика, що Крим - це Крим?

- Підтримую. Правда. Тому що дуже багато, в цілому, політики. І все крутиться навколо цього Криму. Мені здається, що дійсно потрібно прислухатися до думки людей. І головне, щоб там не було війни, не було вогню, було тихо, мирно, люди жили без якихось революцій.

Все одно всі чудово розуміють, що Крим - це Україна. Але на даний момент ось ці яскраві заяви "Україна!", "Росія!", "анексія" і так далі - від них потрібно, напевно, дійсно позбутися. Треба молитися, щоб було мирне небо і все, - сказала Різатдінова.

Ганна Різатдінова народилася в Сімферополі 1993 року. Почала займатися гімнастикою з 5 років. Зараз гімнастка живе в Києві і тренується в Альбіни та Ірини Дерюгіних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крим - це Крим - Усик не наважився назвати півострів українським

Зараз ви читаєте новину «"Крим - це Крим" - Різатдінова погодилася з Усиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі