Ексклюзиви
середа, 12 січня 2011 08:29

Краковський не знає чи продовжить роботу у збірній України

Краковський не знає чи продовжить роботу у збірній України

Тренер воротарів Сергій Краковський вже провів два тренування в "Ростові", хоча ще не встиг підписати контракт з клубом.

"Це технічне питання, - пояснює Сергій Вікторович. - Контракт, який буде розрахований до кінця сезону, сподіваюся підписати після першого збору, який команда проведе в Антальї. Пропозиція від "Ростова" надійшла у грудні минулого року. Надихнуло те, що мене запрошував Олег Протасов, з яким ми провели багато славних років у "Дніпрі", а в тренерському штабі працює ще один наш колишній одноклубник олімпійський чемпіон Володимир Лютий".

На даний момент Краковський залишається тренером воротарів збірної України. Він намагався узгодити свою роботу в Ростові з ФФУ, але поки що це питання зависло в повітрі.

Сергія Вікторовича можна зрозуміти - чутки про прихід у збірну України Марчелло Ліппі навряд чи додавали настрою нинішньому тренерському штабу національної команди. "Була певна невизначеність, - визнає Краковський. - У збірній була непроста ситуація".

Коли Юрій Сьомін у грудні 2007 року вперше прийняв "Динамо", тренером воротарів він запросив Краковського. Цього разу пропозиція від Сьоміна Сергію Вікторовичу не надходила. "Не було ніяких контактів з Юрієм Павловичем" - підсумовує Краковський.

За матеріалами БЛИК

Зараз ви читаєте новину «Краковський не знає чи продовжить роботу у збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути