вівторок, 30 липня 2024 22:25

Костюк і Ястремська знялися з парного турніру на Олімпійських іграх

Костюк і Ястремська знялися з парного турніру на Олімпійських іграх
Причиною зняття української пари стала участь Марти Костюк у матчі одиночного турніру Олімпіади-2024 проти Марії Саккарі. Фото: Facebook.com/TeamMartaKostyuk

Українські тенісистки Марта Костюк і Даяна Ястремська знялися з парного розряду на Олімпійських іграх-2024 у Парижі.

Про це повідомив тренер збірної України Михайло Філіма у коментарі "Суспільне Спорт".

Причиною зняття української пари стала участь Костюк у матчі одиночного турніру Олімпіади-2024 проти Марії Саккарі. Перша ракетка України провела три години на корті, але здолала грекиню і пройшла до чвертьфіналу.

Матч 1/8 фіналу у парному розряді Костюк мала провести у той же день - проти представниць Китайського Тайбея Чі Ї Цао та Сє Шувей.

Українські тенісистки просили в організаторів змагань перенести зустріч на середу, 31 липня, однак ті надали Костюк лише три години на відпочинок після гри з Саккарі. Зрештою, було ухвалено рішення про зняття з парного турніру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України з футболу завершила виступи на Олімпіаді-2024

Що означає зняття Костюк і Ястремської

Друге зняття України на тенісному турнірі Олімпіади-2024. Перед стартом змагань від участі у турнірі відмовилася Ангеліна Калініна, причиною став біль у горлі.

Даяна Ястремська остаточно залишає Олімпіаду-2024. Перед цим українська тенісистка вилетіла у другому колі одиночного турніру від колумбійки Каміли Осоріо.

Україна залишилася лише з одним дуетом на Олімпіаді-2024. Свій матч 1/8 фіналу мають провести сестри Людмила і Надія Кіченок, їхній матч відбудеться 31 липня.

В одиночному турнірі Олімпіади-2024 від України залишилася лише Костюк. У чвертьфіналі Марта зіграє проти хорватки Донни Векич у середу.

Сьогодні Еліна Світоліна зазнала поразки на стадії 1/8 фіналу Олімпіади-2024. У трьох сетах експерша ракетка світу поступилася чешці Барборі Крейчиковій - 1:2 (6:7(5), 6:2, 4:6.

Світоліна на старті Олімпіади обіграла японку Учіджиму, після чого здолала шосту ракетку світу Джессіку Пегулу.

Зараз ви читаєте новину «Костюк і Ястремська знялися з парного турніру на Олімпійських іграх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі