середа, 29 липня 2009 12:25

Коритцева сенсаційно перемогла сьому ракетку світу Звонарьову

Коритцева сенсаційно перемогла сьому ракетку світу Звонарьову

Українська тенісистка Марія Коритцева (127-й номер рейтингу) стала автором сенсації дня на турнірі WTA з призовим фондом 220 000$ Istanbul Cup, котрий проходить в Стамбулі, Туреччина. У матчі першого раунду українка обіграла лідера посіву, сьому ракетку світової класифікації росіянку Віру Звонарьову: 6-2 1-6 6-4.

Вирішальна партія виявилася вельми напруженою. Коритцева повела 3-0, потім Звонарьовій вдалося зрівняти рахунок: 3-3. У сьомому геймі на своїй подачі Марія поступалася 0-30, але змогла втримати гейм, після чого зробила брейк. Втім, подати на матч Коритцевій не вдалося, незважаючи на те, що вона вела 40-15.

Десятий гейм на подачі суперниці українка провела агресивно і у росіянки просто не витримали нерви.

Це перша перемога Коритцевої над гравцем, який входить в кращу десятку світового рейтингу. У другому колі Марія зустрінеться з швейцаркою Тімой Бачінскі.

Українки Юліана Федак і Вікторія Кутузова свої матчі першого кола програли Вірі Душевіній з Росії та фрацуженці Араван Резаї відповідно.

Gazeta.ua, Sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Коритцева сенсаційно перемогла сьому ракетку світу Звонарьову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі