понеділок, 18 травня 2020 12:21

Коноплянка розповів, чи жалкує про зірваний перехід у "Ліверпуль"

Коноплянка розповів, чи жалкує про зірваний перехід у "Ліверпуль"
Євген Коноплянка із літа 2019 року виступає за "Шахтар". Фото: ФК "Шахтар"

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка не жалкує про те, що не перейшов у "Ліверпуль" на початку 2014 року.

Коноплянка задоволений своєю кар'єрою в "Севільї", "Шальке" та "Шахтарі", тому не бачить сенсу про щось жалкувати.

"А чого зараз жаліти? Вже нічого не повернеш. Якби це було вчора, може бути, я б ще згадував і трошки пустив сльозу. Але коли минуло стільки часу - не бачу сенсу.

Тим більше я пройшов вдалий етап із "Севільєю", виграв Лігу Європи. Це неймовірні емоції. А який колектив був - я б повернувся прямо завтра. Нехай мене депортують туди, тому що це непередавані відчуття.

У "Шахтарі", "Шальке", у всіх моїх командах були хороші колективи, тому шкодувати я не стану. Всі запам'ятовують тільки невдачі - перший і третій мої сезони в "Шальке". Але всі забули, як ми стали другими в другому моєму сезоні", - сказав Коноплянка в ефірі "Великого футболу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахметов викинув гроші на вітер

2014 року Євген Коноплянка був близький до переходу в "Ліверпуль". Футболіст уже встиг пройти медогляд для англійського клубу, але в останній момент власник "Дніпра" Ігор Коломойський заблокував трансфер.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка розповів, чи жалкує про зірваний перехід у "Ліверпуль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі