пʼятниця, 29 листопада 2019 13:05

"Конфлікт у Луганську? Те, що я знаю, не співпадає з офіційною точкою зору" – Рафаїлов

"Конфлікт у Луганську? Те, що я знаю, не співпадає з офіційною точкою зору" – Рафаїлов
Сергій Рафаїлов критикував попереднього тренера "Зорі" Юрія Вернидуба

Генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов поділився думкою про ситуацію в Луганську. Про це пише "Трибуна"

"Я раз на місяць їжджу до Луганська. Там жити можна. Чому ні? Там живуть, одружуються, ходять в інститут, розлучаються, народжують дітей, грають в футбол. Правда, економіка ...

У мене там теща, дочка. Вони тут були у мене. Онук в школу ходив в Запоріжжі. Але в той час їх не зовсім радо приймали. Бо вони переселенці. Довелося в Луганськ виїхати.

Я перебував там з першого до останнього дня. Знаю, як це все починалося. На той момент я був депутатом Луганської облради. Те, що я знаю, не зовсім збігається з офіційною точкою зору. Не дуже хочу про це говорити. Я не вас боюся, є органи.

Цілком ймовірно, що мене можуть притягнути до відповідальності. Ніхто тоді не збирався відділятися, ніяких прапорів тоді не було.

Я сам служив в армії, тримав автомат. Якщо з автоматом, то обов'язково вбивця? Ні, не обов'язково. Я їздив туди, ще коли не було такого режиму перетину.

На мою машину нападали. Все просто було. Мій Lexus був цікавий як одній стороні, так і іншій. Напевно, хотіли забрати. Порізали колесо, розбили вікно. Тільки коли я витягнув пістолет, це все припинилося. Це було під Мелітополем. Не знаю, хто це був", - сказав Рафаїлов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми любимо все приховувати до останнього моменту" – Уткін про збитий Боїнг

Рафаїлов відомий своїми ксенофобськими висловлюваннями на адресу сексуальних меншин після матчу "Манчестер Юнайтед" - "Зоря".

Зараз ви читаєте новину «"Конфлікт у Луганську? Те, що я знаю, не співпадає з офіційною точкою зору" – Рафаїлов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі