середа, 19 травня 2021 09:21

Команда Зінченка в меншості програла "Брайтону"

Команда Зінченка в меншості програла "Брайтону"
Філ Фоден забив після індивідуального проходу. Фото: Reuters

У Брайтоні на стадіоні "Зе Амекс" пройшов матч 37-го туру англійської Прем'єр-ліги "Брайтон енд Хоув Альбіон" - "Манчестер Сіті". Зустріч завершилася перемогою господарів з рахунком 3:2.

Рахунок вже на 2-й хв. відкрив півзахисник "Ман Сіті" Ілкай Гюндоган, який випередив захисника і головою послав м'яч у протихід голкіперу.

На 10-й хв. захисник "городян" 26-річний Жоау Канселу зірвав вихід сам на сам, прихопивши нападника господарів Денні Уелбека за футболку. Суддя вважав, що це був фол останньої надії, і вилучив португальця.

На 48-й хв. півзахисник "городян" Філіп Фоден зробив перехоплення в центрі поля, втік по флангу від захисника, увірвався в карний майданчик і з носка пробив у дальній кут.

Однак вже за 2 хв. вінгер господарів Леандро Троссард з м'ячем влетів у штрафну, на замахах розкидав трьох захисників і пробив під стійку.

На 72-й хв. півзахисник "Брайтона" Паскаль Гросс вирізав подачу в центр карного, а захисник Адам Уебстер високо вистрибнув і кивком голови послав м'яч у кут воріт.

Перемогу господарі здобули на 76-й хв. Адам Лаллана зробив передачу в карний майданчик, де захисник 29-річний Деніел Берн вискочив сам на сам і пробив. Едерсон потягнув, але з другої спроби англієць добив м'яч у сітку.

Українець Олександр Зінченко відіграв 90 хв. у матчі, але результативними діями не відзначився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трон та три кубки - як Зінченко святкував перемогу в чемпіонаті Англії

"Брайтон" в 37 матчах набрав 41 очко і піднявся на 15-те місце в турнірній таблиці АПЛ. Підопічні Хосепа Гвардіоли набрали 83 очки - вони достроково, за три тури до кінця сезону, стали чемпіонами Англії. 29 травня "Манчестер Сіті" зіграє у фіналі Ліги чемпіонів проти "Челсі". Матч відбудеться в Порту.

Зараз ви читаєте новину «Команда Зінченка в меншості програла "Брайтону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі