вівторок, 23 грудня 2014 09:19

"Клуб будуть банкрутувати" - Селюк про призначення Бойцана в "Металіст"

"Клуб будуть банкрутувати" - Селюк про призначення Бойцана в "Металіст"
"Бойцан - це людина, яка винна всім" - Селюк

Відомий футбольний агент Дмитро Селюк прокоментував призначення Олександра Бойцана заступником генерального директора зі спортивної роботи "Металіста".

"Коли я дізнався, що Олександр Бойцан буде керувати "Металістом" - зрозумів, що клуб будуть банкрутувати, - сказав Дмитро Селюк. - Свого часу він прийшов у сімферопольську "Таврію" і завершив процес розвалу клубу, розпочатий Куніциним.

Найцікавіше, що Бойцан - це людина, яка винна всім. Починаючи від Максима Калініченка і закінчуючи мною. Навіть тренерам зі Швейцарії він пообіцяв, але не розрахувався. Роздавав папірці, що гроші віддасть, а потім "Таврії" не стало.

У нього ще був помічник - Вадим Заяць, який до цього розвалив "Буковину". Мені взагалі складно зрозуміти, про що думає президент "Металіста" Сергій Курченко, ставлячи цю людину на керівну посаду в клубі. Є поняття іміджу, репутації.

У "Металіста" з цим завжди все було в порядку. Чудові місто, стадіон, уболівальники. А тут Бойцана запросили... Людину, яка вміє знищити, ліквідувати клуб і залишитися всім винною", - резюмував Селюк.

Нагадаємо, що після розформування "Таврії" Олександр Бойцан займався кримським аматорським клубом "Скіф", який був створений влітку 2014 року. Цього ж літа однойменну базу "Скіф" у с. Новопавлівка (Бахчисарайський район, Крим), до якої має відношення Олександр Бойцан, придбав власник "Металіста" Сергій Курченко.

Зараз ви читаєте новину «"Клуб будуть банкрутувати" - Селюк про призначення Бойцана в "Металіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі