вівторок, 09 листопада 2010 10:49

Клінтон пробиватиме для США ЧС-2022 з футболу

Клінтон пробиватиме для США ЧС-2022 з футболу
Презентацію заявки США на проведення чемпіонату світу з футболу 2022 проведе колишній американський президент Білл Клінтон. Про це повідомляє Associated Press. Презентація відбудеться 1 грудня 2010 року в Цюріху - за день до голосування членів виконкому ФІФА, за підсумками якого буде обрана країна - організатор турніру.

У травні 2010 року Клінтон став почесним президентом американського заявочного комітету. Влітку 2010 року Клінтон був присутній на чемпіонаті світу в ПАР. Там колишній президент США відвідав два матчі збірної своєї країни, а також зустрівся з кількома членами виконкому ФІФА.

У США вже проходив чемпіонат світу з футболу. Першість планети в цій країні відбулося в 1994 році, коли Клінтон займав пост президента.

На проведення ЧС-2022, крім США, претендують Катар, Австралія, Японія і Південна Корея. 2 грудня ФІФА також визначить країну - організатора ЧС-2018. За право провести цей турнір бореться, зокрема, Росія.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Клінтон пробиватиме для США ЧС-2022 з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі