субота, 19 травня 2007 16:31

Кличко знову мріє про крісло мера Києва

 

Боксер-суперважковаговик, депутат Київської міської ради Віталій Кличко, 35 років, заявив про намір удруге піти на вибори мера української столиці.

- У мене є власні цілі, до яких я йду. Не дивлячись ні на що. Я хочу залишитися в українській політиці і стати мером Києва, – заявив Кличко, повідомляє www.sports.com.ua.

Боксер вже висував свою кандидатуру на пост київського градоначальника, який обирається строком на п"ять років. На виборах голови київської міськради в 2006 році він програв депутатові Верховної Ради України колишнього скликання, бізнесменові Леоніду Черновецкому.

Як відомо, останнім часом опозиційні сили неодноразово заявляли про необхідність перевиборів київської міськради і мера. Кличко відзначив, що мандат депутата Верховної Ради України його не цікавить, у зв"язку з чим він не має наміру "прикрашати собою" передвиборний список тієї або іншої політичної сили.

- Хочу мати можливість впливати на те, що відбувається. На жаль, сьогодні у мене такої можливості немає. Бути людиною, яка просто давить на кнопку, голосуючи по тому чи іншому питанню не хочу - сказав наш прославлений боксер.

В професійний бокс Віталій Кличко вирішив повернутись в кінці січня 2007 року. З ким саме зустрінеться Кличко-старший у першому поєдинку поки що не відомо.

Зараз ви читаєте новину «Кличко знову мріє про крісло мера Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі