четвер, 20 грудня 2007 17:22

Кличко подарував дітям з інтернату боксерські рукавички

Кличко подарував дітям з інтернату боксерські рукавички
ГУБОЗівці спільно з Віталієм Кличком провели благодійну акцію до дня святого Миколая.

Про це "Газеті по-українськи" повідомили у Департаменті зв"язків з громадськістю МВС України.

На день святого Миколая керівництво Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України та та відомий український боксер Віталій Кличко відвідали школу-інтернат для дітей з вадами зору, що розташована у Боярці (Київська область). Цей заклад з січня 2007 року перебуває під патронатом правоохоронців, які і запросили спортсмена на спільну благодійну акцію.

Після невеличкої вистави, влаштованої вихованцями інтернату з нагоди дня святого Миколая, гості передали дітлахам свої подарунки - обіцяну книгу рекордів Гінесса, велосипеди та знаряддя для спортивного залу та боксерські рукавички.

"Головне у житті – вміти мріяти та прагнути втілювати свої мрії у життя, - сказав під час спілкування із дітьми Віталій Кличко. – Свій перший у житті боксерській двобій я програв. Але мрія та віра у власні сили дала мені можливість досягнути вершин, яких я прагнув".

Наступного разу Віталій Кличко пообіцяв приїхати зі своїм братом Володимиром, сказавши, що це буде "подвійний подарунок".

У Боярській школі-інтернаті для дітей зі слабким зором навчається 76 дітей, 7 з них - сироти.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Кличко подарував дітям з інтернату боксерські рукавички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі