четвер, 13 вересня 2007 19:12

Кличко не хоче битися з Маклайном після одужання

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Хосе Сулейман повідомив, що почесний чемпіон цієї організації у надважкій вазі Віталій Кличко, недавно прооперований у зв"язку з травмою спини, має намір зустрітися з переможцем призначеного на 6 жовтня двобою між діючим чемпіоном WBC у цій вазі Олегом Маскаєвим і обов"язковим претендентом на титул Семюелом Пітером, повідомляє ukrbox.com.ua.

 За словами Сулеймана, у недавній телефонній розмові Віталій сказав йому, що після видужання він би хотів би відразу провести двобій за титул, приблизно на початку наступного року. Нагадаємо, що Віталій планував 22 вересня зустрітися з американцем Джамілем Маклайном, однак через травму спини цей бій був відмінний.

"Віталій хоче довести, що він може знову стати чемпіоном світу, і він цілком зосереджений на досягненні цієї мети, - сказав Сулейман. - Проте, ми маємо намір зажадати від його повний і вичерпний звіт про стан його здоров"я, тому що ми не хочемо зштовхнутися із безперервними переносами бою, що негативно позначається на репутації боксу. Насправді, я думаю, що бокс має потребу в ньому. Віталій дуже популярний, і я сподіваюся, що він повернеться на ринг".

Зараз ви читаєте новину «Кличко не хоче битися з Маклайном після одужання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі