понеділок, 10 вересня 2007 17:49

Травма спини не зашкодить Кличку-старшому повернутися на ринг

Тренер українського боксера-важкоатлета Віталія Кличка Фрітц Здунек повідомив, що його підопічний повернеться на професійний ринг, не дивлячись на травму спину і зроблену в неділю операцію. Кличко-старший, який 22 вересня повинен був зустрітися з Джамілем Макклайном, відновить тренування через півтора місяці, повідомляє Лента.Ру.

Кличко, що готувався до бою з американцем в австрійському Кітцбюелі, отримав травму в неділю 9 серпня, і увечері того ж дня був прооперований в клініці Інсбрука. Скільки часу знадобиться українцеві на підготовку до поєдинку з Макклайном після відновлення, невідомо.

Здунек підкреслив, що бій з американським боксером обов"язково відбудеться. Після цього Кличко-старший має намір зустрітися з переможцем матчу Олег Маскаєв - Семюел Пітер, в якому російський боксер захищатиме титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

36-річний Віталій Кличко, що не виходив на ринг з грудня 2004 року, провів на професійному рингу 37 боїв, в яких отримав 35 перемог (34 - нокаутом). У квітні 2004 року він завоював титул чемпіона світу WBC, але в 2005 році оголосив про завершення кар"єри у зв"язку з травмою коліна.

Зараз ви читаєте новину «Травма спини не зашкодить Кличку-старшому повернутися на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі