четвер, 24 грудня 2009 13:25

Київ відвідає найкращий боєць мікс-файту в світі

Київ відвідає найкращий боєць мікс-файту в світі

У четвер, 24 грудня, в Києві відбудеться фінал клубного чемпіонату України зі змішаних єдиноборств M-1 Selection Ukraine.

За підсумками турніру буде визначена команда, яка отримає можливість позмагатися за путівку на чемпіонат світу з мікс-файту, повідомляє прес-служба M-1 Selection Ukraine.

Переможці отримають Кубок чемпіонів, який їм вручить почесний гість турніру найкращий боєць мікс-файту в світі Федір Ємельяненко.

Фінал M-1 Selection Ukraine буде складатися з двох частин (всього - 12 поєдинків). У першій частині змагань пройде матчева зустріч за третє місце між чернігівським СК "Сокіл" і харківським БК "Tez Tour Fight" (п"ять боїв).

Перед цими поєдинками відбудеться рейтинговий бій між найкращими бійцями команд, які не беруть участі у фінальній частині турніру - "Барс" та "ARIS". Також глядачі побачать мікс-файт поєдинок жінок - киянки Тетяни Монтян і представниці Донецька Дар"ї Ібрагімової.

Головною подією вечора стане матчева зустріч за перше місце і звання чемпіона України. У фіналі зійдуться "Makfight.ua" (Київ - Макаров) і "Real Fight Promotion" (Львів).

korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Київ відвідає найкращий боєць мікс-файту в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі