середа, 22 серпня 2012 12:58

"Київ мав чотири моменти і тричі забив. Це безумство" - гравець "Боруссії"

"Київ мав чотири моменти і тричі забив. Це безумство" - гравець "Боруссії"
"Надія вмирає останньою" - Тоні Янчке ФОТО: torfabrik.de

Півзахисник менхенгладбахської "Боруссії" Тоні Янчке дав оцінку вчорашньому матчу своєї команди проти київського "Динамо" (1:3), який проходив у рамках 4-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

"Сьогодні ми зайвий раз переконалися у тому, про що говорять всі експерти: в Лізі чемпіонів за будь-яку помилку негайно карають. Київ мав чотири моменти і тричі забивав. Це безумство. У нас було багато шансів у другому таймі, але м'яч вперто не йшов у ворота. Прикро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" на виїзді тричі забило "Боруссії"

Після такого результату в першому матчі дуже важко буде вирішити завдання виходу в груповий етап Ліги чемпіонів, але, як кажуть, надія вмирає останньою", - сказав Янчке.

Нагадаємо, "Боруссія" вийшла вперед на 13-ій хвилині матчу, проте вже по ходу першого тайму завдяки голам Тараса Михалика і Андрія Ярмоленко "Динамо" змогло відігратися і вийти вперед. Остаточний рахунок у матчі був встановлений на 81-й хвилині, коли гравець "Боруссії" Люк де Йонг відправив м'яч у власні ворота.

Матч-відповідь пройде 29 серпня у Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Київ мав чотири моменти і тричі забив. Це безумство" - гравець "Боруссії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі