неділя, 07 липня 2013 14:57

Китайсько-тайванський дует тенісисток виграв парний Вімблдон, брати Брайани обіграли хорвата з бразильцем

Китайсько-тайванський дует тенісисток виграв парний Вімблдон, брати Брайани обіграли хорвата з бразильцем

6 липня у Лондоні (Великобританія) на Вімблдоні в парному розряді у жінок відбувся фінальний матч.

27-річні тенісистки китаянка Пен Шуай і Се Су-Вей з Тайваню, посіяні під 8-м номером, стали чемпіонками, здобувши перемогу над 12-м сіяним австралійським дуетом - 28-річною Кейсі Дельаква і 17-річною Ешлі Барті з рахунком 7: 6 (1), 6:1.

За 1 годину 36 хвилин переможниці зробили шість брейків і чотири рази упустили свою подачу. Вони виконали один ейс, припустившись однієї подвійної помилкуи Кейсі і Ешлі навиліт не подавали і також одного разу помилилися на подачі.

Цей титул для Шуай і Су-Вей став першим в кар'єрі на турнірах "Великого Шолома".

У чоловічому парному фіналі лідери світового парного рейтингу, 35-річні американці Боб і Майк Брайани стали чемпіонами Вімблдону, обігравши в чотирьох сетах інтернаціональний дует, посіяний під 12-м номером - 28-річного хорвата Івана Додіга і 29-річного бразильця Марсело Мело з рахунком 3 : 6, 6:3, 6:4, 6:4.

Для перемоги американцям знадобилася 1 година 58 хвилин. Брайани зробили чотири брейки і двічі упустили свою подачу. Обидві пари виконали по вісім ейсів, при цьому американці на подачі помилилися тричі, а їх суперники — п'ять разів.

Брати Брайани завоювали в парному розряді третій титул на Вімблдоні (2006, 2011) та п'ятнадцятий на турнірах "Великого Шолома". Крім того, американці здобули перемогу на четвертому поспіль турнірі "Великого Шолома" і тепер їм залишається виграти US Open, щоб завоювати календарний "Великий шолом".

Зараз ви читаєте новину «Китайсько-тайванський дует тенісисток виграв парний Вімблдон, брати Брайани обіграли хорвата з бразильцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі