четвер, 04 лютого 2010 10:15

Кім Клійстерс увіковічили в образі Барбі (ФОТО)

Автор: www.sport.be
 

Відома бельгійська тенісистка Кім Клійстерс стане першою спортсменкою, з образу якої буде зроблена лялька Барбі, повідомляє офіційний сайт Клійстерс. Окрім цього буде виготовлена лялька дочки Клійстерс Джади.

Презентація іграшки пройшла в середу в німецькому Нюрнберзі.

"Коли я була маленькою, я грала в ляльки Барбі весь час і скрізь носила їх з собою, - сказала Клійстерс, екс-перша ракетка світу. - Так що я зараз відчуваю гордість від того, що увійшла до того невеликого числа людей, копії яких виконані в стилі Барбі".

З відомих жінок, які представлені на ляльковому світі, можна назвати актрис Елізабет Тейлор, Мерилін Монро, канцлера Німеччини Ангели Меркель, першу жінку-астронавта Салі Райд, а також відому американську телеведучу Опру Вінфрі.

"Моя сім"я для мене це все, тому я дуже рада, що і Джада отримала свою ляльку, - сказала Клійстерс. - Це абсолютно особлива подія в нашому житті, яку ми пам"ятатимемо завжди".

Нагадаємо, Клійстерс повернулася у великий теніс у 2009-му році і у вересні сходу виграла Відкритий Чемпіонат США.

За матеріалами РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Кім Клійстерс увіковічили в образі Барбі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі