понеділок, 28 березня 2011 10:57

Кержаков зламав руку у матчі з Вірменією

Кержаков зламав руку у матчі з Вірменією

Нападаючий збірної Росії з футболу Олександр Кержаков зламав руку у матчі з Вірменією. Медичне обстеження виявило, що форвард отримав закритий перелом четвертої п'ясткової кістки правої кисті. Орієнтовний термін відновлення гравця - три тижні. Про це пише газета "Спорт-Экспресс".

Таким чином, Кержаков не зможе зіграти 29 березня в товариському матчі збірної Росії з Катаром, а також пропустить кілька ігор пітерського "Зеніту": 3 квітня з нальчикським "Спартаком", 10 квітня з московським ЦСКА і 17 квітня з пермським "Амкаром".

У матчі з Вірменією (0:0) 26 березня Кержаков вийшов на поле в стартовому складі, а на 78-й хвилині був замінений на Павла Погребняка. Всього за свою кар'єру 28-річний форвард провів за збірну Росії 54 матчі і забив 17 голів.

Нагадаємо, збірна Росії в рамках відбіркового циклу до чемпіонату Європи з футболу, який пройде в 2012 році, зіграла внічию зі збірною Вірменії.

Матч у Єревані проходив у цілому з перевагою збірної Росії. Проте небезпечних моментів росіяни створили не дуже багато. Не змогли вони і скористатися великою кількістю стандартних положень: всього збірна Росії подала за матч 13 кутових.

Зараз ви читаєте новину «Кержаков зламав руку у матчі з Вірменією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі