четвер, 10 лютого 2011 08:50

Збірна Росії зганьбилась у товариському матчі з Іраном

Збірна Росії зганьбилась у товариському матчі з Іраном

Збірна Росії з футболу програла команді Ірану в товариському матчі, який відбувся 9 лютого у столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі. Єдиний гол на 90-й хвилині зустрічі забив нападник збірної Ірану Мохаммад Халатбарі. Гра проходила на стадіоні імені шейха Зайда.

Росіяни заявили на матч 18 гравців. Як і очікувалося, до складу команди не потрапив травмований Роман Широков. Всі футболісти, за винятком воротаря В'ячеслава Малафєєва і форварда Павла Погребняка, взяли участь у матчі.

Гравці збірної Росії кілька разів могли забити гол, проте в цілому гра була рівною, і у збірної Ірану вийшло провести кілька небезпечних контратак.

Наприкінці другого тайму ініціатива перейшла до іранців, які скористалися помилкою російської оборони. Халатбарі обіграв захисника Олександра Анюкова, а ще два гравці збірної Росії не змогли перешкодити форварду завдати точного удару з меж штрафного майданчика.

Забивши гол, Халатбарі, який вже мав попередження, зняв майку, отримав за це другу жовту картку і був вилучений з поля.

Товариський матч

Іран - Росія - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Халатбарі (90).

РОСІЯ: Акінфєєв, Шишкін (Білялетдінов, 46), О. Березуцький (Анюков, 46), В. Березуцький, Ігнашевич, Аршавін, Денисов, Зирянов, Торбинський (Павлюченко, 46), В. Бистров (П. Мамаєв, 46), Кержаков (Сємшов, 68).

Попередження: Павлюченко (66), Халатбарі (84).

Вилучення: Халатбарі (90).

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Збірна Росії зганьбилась у товариському матчі з Іраном ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі