пʼятниця, 20 квітня 2012 12:21

КДК ФФУ задовольнить прохання "Шахтаря" стосовно Алієва

КДК ФФУ задовольнить прохання "Шахтаря" стосовно Алієва
Дуель Алієва з тезкою Спиридоном. Фото: terrikon.com

Глава контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ Стефан Решко повідомив, що заява "Шахтаря" з проханням дискваліфікувати динамівця Олександра Алієва, який вступив у конфлікт з тренером "Шахтаря" Олександром Спиридоном в матчі 26-го туру, буде розглянуто після роз'яснень комітету арбітрів.

"Ми отримали з донецького клубу відповідний лист і зараз очікуємо оцінки комітету арбітрів дій рефері в тому епізоді, каже голова контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ Стефан Решко. - Подібну процедуру ми виконали в питанні з відміною жовтої картки Гармашу. Приймаючи це рішення, КДК ФФУ керувався чіткими роз'ясненнями комітету арбітрів з дій арбітра в тому епізоді".

Нагадаємо, в 26-му турі Чемпіонату України "Шахтар" на своєму полі обіграв "Динамо" з рахунком 2:0.

Поєдинок запам'ятався неоднозначним вилученням півзахисника киян Дениса Гармаша. Відразу після матчу наставник киян у зв'язку з цим різко розкритикував бригаду арбітрів на чолі з Юрієм Ваксом.

Зазначимо, нещодавно гендиректор Гірників Сергій Палкін заявив, що клуб буде добиватися покарання гравця "Динамо" Олександра Алієва.

Зараз ви читаєте новину «КДК ФФУ задовольнить прохання "Шахтаря" стосовно Алієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі