понеділок, 12 липня 2010 10:58

Касільяс закінчив інтерв"ю поцілунком (ВІДЕО)

Касільяс закінчив інтерв"ю поцілунком (ВІДЕО)

Капітан збірної Іспанії з футболу Ікер Касільяс закінчив інтерв"ю після фінального матчу чемпіонату світу з Голландією (1:0), поцілувавши свою дівчину Сару Карбонеро.

Карбонеро працює кореспондентом на одному з іспанських телеканалів, і саме вона брала інтерв"ю у Касільяса, зупинивши його по дорозі в роздягальню, пише іспанська газета Marca.

На початку інтерв"ю іспанський воротар сказав, що відчуває себе дуже задоволеним і щасливим. Потім він подякував людям, які завжди його підтримують, зокрема, батьків і брата. Сказавши це, Касільяс просльозився, після чого Карбонеро запропонувала йому поговорити трохи про гру.

Однак воротар збірної Іспанії відмовився обговорювати матч, поцілував свою дівчину і, сказавши "Я пішов", відправився в роздягальню. Присутні в "змішаній зоні" люди аплодували Касільясу, а Карбонера продовжила роботу в ефірі.

Після закінчення матчу з Голландією Касільяс був визнаний найкращим воротарем ЧС-2010. На турнірі в ПАР він побив рекорд 60-річної давнини, ставши автором найдовшої для іспанських голкіперів "сухої" серії на чемпіонатах світу.

Вона становить 433 хвилини і може бути продовжена на ЧС-2014 у Бразилії (якщо Касільяс буде там грати).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Касільяс закінчив інтерв"ю поцілунком (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі