вівторок, 17 березня 2009 13:40

Кар"єра гравця "Реала" висить на волосині через хворобу серця

Кар"єра гравця "Реала" висить на волосині через хворобу серця

Медики знайшли свідоцтва того, що півзахисник мадридського "Реала" Рубен дела Ред страждає на міокардит (ураженням серцевого м"яза). Міокардит може викликати біль в грудях, ознаки серцевої недостатності, а також слугувати причиною раптової смерті хворого.

Якщо припущення про наявність у 23-річного дела Реда серйозної хвороби підтвердяться, невідомо, чи зможе він продовжувати футбольну кар"єру. Найближчим часом півзахисник пройде обстеження у фахівців з Барселони. Потім дела Ред може бути відправлений на додаткове обстеження до Лондона.

30 жовтня 2008 року під час матчу Кубка Іспанії з командою "Реал Уніон" дела Ред знепритомнів і несподівано впав на газон. Де ла Реда понесли з поля на носилках і відправили до лікарні. Лікарі виявили, що у футболіста під час матчу відбулося різке падіння артеріального тиску.

З листопада 2008 року дела Ред жодного разу виходив на поле. При цьому футболіст неодноразово висловлював упевненість, що зможе відновити кар"єру.

У Іспанії стали особливо уважно відноситися до здоров"я футболістів після того, як в серпні 2007 року під час матчу чемпіонату Іспанії 22-річний захисник "Севільї" Антоніо Пуерта знепритомнів. Пуерта був госпіталізований, і через декілька днів помер в лікарні.

Lenta.ru, AS

Зараз ви читаєте новину «Кар"єра гравця "Реала" висить на волосині через хворобу серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі