неділя, 04 листопада 2012 22:57

"Карпати" забили шість м'ячів "Кривбасу"

"Карпати" забили шість м'ячів "Кривбасу"
Хет-триком відзначився іспанець Лукас Перес ФОТО: fckarpaty.lviv.ua

Львівські "Карпати" у рамках 14-го туру української прем'єр-ліги приймали "Кривбас" і змогли забити у ворота гостей шість сухих м'ячів, повідомляє "Чемпионат.com".

Вже до перерви підопічні Ніколая Костова громили свого суперника з гандикапом у чотири м'ячі. На п'ятій хвилині Кенія на замаху прибрав захисника гостей, пішов на вільний простір і з десяти метрів невідпорно пробив у ближній нижній кут.

На 23-й хвилині Худоб'як сильно пробив з дальньої дистанції. Рева відбив м'яч перед собою, а Гладкий добив м'яч у сітку воріт "Кривбаса". Через п'ять хвилин третій м'яч влетів ворота гостей. Лисицький не зумів зупинити Лукаса, який з-за меж штрафного пробив повз Реву в кут воріт.

За п'ять хвилин до свистка на перерву Кенія з флангу прострілив у центр, де м'яч дістався Штілічу. Боснієць другим дотиком відправив його точно під штангу. Після перерви "Карпатам" вдалося забити ще два м'ячі, автором яких став іспанський форвард львівської команди Лукас.

Карпати - Кривбас 6:0 (4:0, 2:0)

Голи: 1:0 - 6 Кенія, 2:0 - 23 Гладкий, 3:0 - 29 Перес, 4:0 - 40 Штіліч, 5:0 - 55 Перес, 6:0 - 89 Перес.

Карпати - Богатінов, Пластун, Ощипко, Мілошевіч (Жовтюк, 59), Ксьонз, Штіліч, Худоб'як, Даушвілі (Озарків, 83), Кенія, Перес, Гладкий (Загідулін, 73).

Кривбас - Рева, Лобжанідзе, Лисицький, Петров (Дедечко, 32), Пашаєв, Прийомов, Матіч, Бартуловіч, Льопа, Сердюк (Баліч, 35), Антонов (Йеслінек, 63).

Попередження: Пластун (51), Жовтюк (74).

Вилучення: Льопа (48).

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" забили шість м'ячів "Кривбасу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі