пʼятниця, 05 травня 2017 13:54

"Карпати" хочуть розірвати контракт з тренером

"Карпати" хочуть розірвати контракт з тренером
Олег Дулуб очолив "Карпати" в жовтні минулого року

Львівські "Карпати" не мають наміру продовжувати співпрацю з білоруським тренером Олегом Дулубом. Збираються розірвати з ним контракт.

Керівництво клубу не влаштовують методи роботи Дулуба, якість гри команди і результат окремих матчів. "Карпати" вирішили попрощатися з Дулубом. Почали підшукувати йому заміну.

Дулуб очолив "Карпати" в жовтні минулого року, підписавши з львів'янами контракт на 5 років. Білоруський фахівець, прийнявши команду на 12-му місці, провів в УПЛ і в Кубку України 18 матчів (5 перемог, 6 нічиїх і 7 поразок).

До "Карпат" 51-річний білоруський фахівець очолював "Крумкачи", а також працював помічником головного тренера в низці команд елітної ліги своєї країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тренер має бути другим після Бога для гравців" - наставник "Карпат" Олег Дулуб

Дулуб - шостий тренер "Карпат" за останні 1,5 року. Із січня 2016- го команду очолювали Володимир Беззубяк, Олег Лужний, Валерій Яремченко, Анатолій Чанцев, Сергій Зайцев і Дулуб.

"Карпати" на 10-му місці чемпіонату. Другий етап УПЛ проведуть у 2-й шістці. Також під керівництвом Дулуба львів'яни вилетіли з Кубка України, в 1/8 фіналу поступившись першоліговій "Полтаві" (1:2).

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" хочуть розірвати контракт з тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі