неділя, 25 грудня 2011 13:35

"Карпати" близькі до підписання футболіста збірної Грузії

"Карпати" близькі до підписання футболіста збірної Грузії

Грузинський півзахисник сербської "Воєводини" і національної збірної Георгій Меребашвілі підтвердив інтерес до своєї персони з боку львівських "Карпат", зазначивши, що має пропозиції і від інших клубів.

"На даний момент я веду переговори з українським клубом. "Карпати" хочуть викупити контракт, але не можна сказати, що я вже став гравцем львівської команди. Мною цікавляться і деякі інші клуби", - сказав півзахисник в інтерв'ю грузинській пресі.

За даними національних джерел, гравця хочуть бачити і в тбіліському "Динамо". Що стосується нинішнього клубу, то Меребашвілі твердо прийняв рішення залишити сербський чемпіонат.

Тим часом, "Карпати" підготуються до весняної частини сезону на тренувальних полях Туреччини. На свій перший збір львівська команда вилетить 22 січня. Визначився колектив і зі своїми першими спаринг-суперниками.

Згідно з попередніми домовленостями, 26 січня "Карпати" зіграють з варшавською "Легією", 31 січня з бухарестським "Динамо", а 3 лютого поміряються силами з гравцями "Астани" з Казахстану.

5 лютого команда повернеться до Львова, а через тиждень в Антальї розпочнеться другий збір "Карпат", наводить зимові плани клубна прес-служба.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" близькі до підписання футболіста збірної Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі