вівторок, 10 квітня 2018 18:13

Капелло завершив тренерську кар'єру заради ролі коментатора

Капелло завершив тренерську кар'єру заради ролі коментатора
Останнім часом Капелло працював у Китаї

Легендарний італійський тренер Фабіо Капелло, який очолював "Мілан", "Ювентус" і "Реал", оголосив про завершення кар'єри.

Про це 71-річний фахівець заявив в інтерв'ю італійській телерадіокомпанії Rai:

"Клуб "Цзянсу Сунін" був моїм останнім досвідом тренерської роботи. Я зробив все, що хотів, я задоволений тим, що зробив, і тепер я радий стати коментатором: у цій ролі ми завжди перемагаємо".

Капелло почав кар'єру футбольного тренера 1987-го. Він тренував італійські гранди "Мілан", "Рому" та "Ювентус", іспанський "Реал", а також збірну Англії.

Італійський фахівець керував збірною Росії з 2012 по 2015 роки. Під його керівництвом команда вийшла у фінал чемпіонату світу 2014-го в Бразилії, проте вийти з групи не змогла.

Після низки невдалих виступів російськлї збірної на відбірковому етапі чемпіонату Європи-2016 Капелло позбувся своєї посади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У чомусь він обігнав навіть Роналду"

З китайським "Цзянсу Сунін" Капелло почав працювати 11 червня 2017 року. Контракт розрахований на півтора року, зарплата фахівця склала 10 млн євро. У його тренерський штаб увійшли також його співвітчизники - Джанлука Дзамбротта і Крістіан Броккі. 28 березня 2018-го Капелло вирішив залишити клуб через зіпсовані відносини з менеджментом. У трьох стартових тури першості команда зазнала двох поразок.

Зараз ви читаєте новину «Капелло завершив тренерську кар'єру заради ролі коментатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі