четвер, 13 листопада 2008 14:58

Капелло заборонив гравцям збірної Англії їсти чіпси

Головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло виключив з раціону гравців національної команди томатний кетчуп і чіпси, традиційно популярні в меню Британії.

Італійський фахівець переконаний, що дієта грає не останню роль в здоров"ї гравців, від якого на пряму залежить успіх Англії в кваліфікації на Чемпіонат Світу 2010 року.

В інтерв"ю останньому випуску FIFAMagazine Капелло перерахував список змін, які він приніс в збірну в порівнянні з попереднім наставником Стівом Маклареном, відправленим до відставки в грудні минулого року.

"Наприклад, я прагну розповісти гравцям переваги середземноморської кухні в порівнянні з кетчупом і чіпсами. Крім того, були введені деякі правила на період, коли команда знаходиться разом. Починаючи із загального сніданку, і закінчуючи мобільними телефонами, якими можна користуватися лише в певний час", - повідомив Капелло.

sovsport

Зараз ви читаєте новину «Капелло заборонив гравцям збірної Англії їсти чіпси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі