субота, 09 липня 2011 18:27

Каннаваро хоче стати директором "Аль-Ахлі"

Каннаваро хоче стати директором "Аль-Ахлі"

Екс-захисник збірної Італії Фабіо Каннаваро прокоментував рішення про завершення кар'єри і поділився планами на майбутнє.

"Футбол - це моє життя, мені дуже шкода, але коліно більше не здатне витримувати цих навантажень. Тому я оголосив про завершення кар'єри.

Я маю намір залишитися в "Аль-Ахлі" на посаді директора клубу, думаю, пропрацюю тут ще три роки. Незважаючи на те, що мені дуже шкода, у мене дійсно немає вибору: я повинен піти", - наводить слова футболіста Football Italia.

Тим часом, італійський фахівець Марчелло Ліппі прокоментував рішення Каннаваро.

"Фабіо - великий футболіст, але перш за все, прекрасна людина. У нього була прекрасна кар'єра, вінцем якої стала перемога на чемпіонаті світу. Я часто розмовляю з ним, ми постійно підтримуємо контакт.

Він залишився задоволений виступом за "Аль Ахлі", але останнім часом травма коліна не давала йому спокою. Напевно, це правильне рішення - повісити бутси на цвях. Тепер всі ми повинні його підтримати", - цитує Ліппі Football Italia.

Нагадаємо, у складі збірної Італії Каннаваро провів 136 матчів, виграв ЧС-2006 і був визнаний кращим футболістом світу 2006 року.

Зараз ви читаєте новину «Каннаваро хоче стати директором "Аль-Ахлі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі