середа, 14 липня 2010 09:58

Каладзе готовий поручитися за заарештованого Деметрадзе

Каладзе готовий поручитися за заарештованого Деметрадзе

Відомий грузинський футболіст Каха Каладзе готовий поручитися за свого колегу - популярного футболіста Георгія Деметрадзе, який був заарештований кілька днів тому за "злодійські тенденції".

В ході спеціального брифінгу Каладзе відзначив, що готовий виставити в заставу особисте майно.

Каха Каладзе так само звернувся з проханням до Патріарха всієї Грузії і президента країни з тим, щоб вони проявили добру волю і поручилися за Деметрадзе.

Нагадаємо, що 8 липня співробітники контртерористичного центру Грузії "за злодійські традиції" затримали Деметрадзе і ще двох осіб. У цій справі разом з Деметрадзе під час передачі грошей так само затримані Давид Гагнідзе та Каха Місірелі.

В ході обшуку у них було вилучено близько 40 тисяч доларів для "общака". Крім цього, під час обшуку у Місірелі вилучено три пістолети, гранату та обойми, у Давида Ганідзе - також вогнепальну зброю та обойми.

Відомий футболіст Георгій Деметрадзе вихованець молодіжної команди "Динамо" Тбілісі. Він грав за такі команди як київське "Динамо", іспанський клуб "Реал Сосьєдад", московський "Локомотив" і владикавказьку "Аланію", донецький "Металург", ізраїльський "Маккабі", ФК "Баку".

За матеріалами rus.ghn.ge

Зараз ви читаєте новину «Каладзе готовий поручитися за заарештованого Деметрадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі