понеділок, 23 грудня 2013 13:03

Кабмін схвалив введення іменних квитків на футбол

Кабмін схвалив введення іменних квитків на футбол
Фото: ultras.org.ua

Уряд України посилив заходи по боротьбі з футбольними хуліганами, повідомляє С СЭ в Украине.

Кабмін України схвалив законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів)", розроблений Міністерством внутрішніх справ.

У повідомленні УЗГ МВС України йдеться про необхідність приведення законодавства України з питань забезпечення громадського порядку на масових спортивних заходах у відповідність з міжнародними стандартами.

Законопроект передбачає введення нового виду адміністративного стягнення у вигляді заборони відвідувати футбольні матчі особам- порушникам. Для ефективної реалізації цього виду стягнення правоохоронці пропонують ввести персоніфіковані квитки на футбольні матчі із зазначенням імені та прізвища глядача. Крім того, законопроектом передбачено встановлення адміністративної відповідальності за порушення цієї заборони.

Нагадаємо, що в середині грудня Федерація футболу України покарала "Металіст" крупним штрафом за поведінку фанатів на виїзному матчі проти "Ворскли".

Зараз ви читаєте новину «Кабмін схвалив введення іменних квитків на футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі