субота, 24 лютого 2007 19:37

Іваненко фуросемід дала бабуся

  Анастасія Іваненко
Анастасія Іваненко

Чемпіонка світу 2006 року в плаванні на 800 м вольним стилем у короткій воді Анастасія Іваненко, 18 років, допінг-проба А якої, узята 23 лютого під час позазмагального контролю, виявилася позитивною, в пояснювальній записці повідомила, що заборонений фуросемід їй дала бабуся, повідомляє Газета.ру.

Про це розповіло джерело у Всеросійській федерації плавання, яке просило його не розкривати.

- Згідно Всесвітньому антидопінговому кодексу Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) і антидопінговим регламентам міжнародних федерацій по видах спорту, спортсмен, проба А якого виявилася позитивною, повинен написати пояснювальну записку, - розповіло джерело. - Написала пояснювальну записку і Іваненко. Не знаю, радив їй хтось щось чи ні, але вона розповіла дуже зворушливу історію. Нібито їй, коли вона між зборами знаходилася удома, стало погано, вона вся опухнула, і бабуся дала їй пігулку фуросеміда. Не моя справа коментувати пояснення спортсменів, але виглядає все, звичайно, як казка.

Зараз ви читаєте новину «Іваненко фуросемід дала бабуся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі