середа, 17 червня 2020 21:00

"Історія "Динамо" та Реброва може бути не завершена"

"Історія "Динамо" та Реброва  може бути не завершена"
Сергій Ребров вже два роки працює в Угорщині. Фото: ФК "Ференцварош".

Український тренер Сергій Ребров виграв другий поспіль чемпіонський титул для угорського "Ференцвароша".

Попри успішність роботи в Угорщині Реброва "сватають" у турецький "Фенербахче" та київське "Динамо".

Спеціально для Gazeta.ua експерт Олег Федорчук прокоментував подальші перспективи Реброва у "Ференцвароші" та чутки про можливу зміну команди.

"Не варто особливо дивуватися постійним чуткам на рахунок майбутнього Сергія Реброва - каже Федорчук. - Футбольним світом вже давно правлять агенти, які намагаються влаштовувати більше переходів, проводять різного роду спекуляції заради своєї вигоди. Участь Реброва в цих повідомленням може бути опосередкована. Не виключаю, що хтось інший може претендувати на роль тренера "Фенербахче", а розмови про можливу роботу українського тренера у Туреччині, використовують як фактор тиску. Це більше схоже не психологічну атаку на інші клуби, ніж на Реброва.

Переходи любят тишину

Пригадайте, коли Реброва вперше призначили тренером в "Динамо", то навіть не було ніяких розмов. Реально речі із переходами, переговорами люблять тишу, а не розголос. При тому, що сам Сергій Станіславович доволі відкрита людина, яка спілкуватися із пресою. Якби його переїзд у Туреччину був реальним, то він би про це міг сам сказати.

Ребров працює у Феернцвароші вже два роки. Він вже виграв два чемпіонства. Вивів команду в Лігу Європу. Ви всі пам'ятаєте, що третій сезон Сергія Станіславовича в "Динамо" багато в чому став правильний. Зараз буде багато чого залежати від рівня гравців у команді, від мотивації, лідерів. Важливо, буде утримати лідерів команди під час міжсезоння та можливості посилити склад, щоб не було спаду у "Ференцвароші" у наступному сезоні.

Потрібно бути щирим: чемпіонат Угорщини -це сходинка. Успішний гравець чи тренер має йти у сильніші чемпіонати та клуби. Якщо у наступному сезоні буде спад, то відразу про всі успіхи забудуть.

Третій сезон Реброва в Угорщині буде залежати від мотивації гравців

Турецькі клуби зазвичай манять гравців та тренерів хорошими особистими умовами. Це трішки вища сходинка, ніж чемпіонат Угорщини, але там є багато свої політичних та економічних нюансів.

Історія "Динамо" та Реброва може також бути не завершена. Хоча зараз динамівці набрали хід. Ніколи в житті не кажи ніколи. Ребров пішов із клубу без скандалу. Повернення колишніх головних тренерів для Ігоря Суркіса виглядає нормальним. Той же Олексій Михайличенко чи Юрій Сьомін двічі очолювали "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ребров хоче підписати зіркового українця для "Ференцвароша"

Сергій Ребров розпочав свою тренерську роботу у 2014 році, коли очолив "Динамо". Також український тренер працював у Саудівській Аравії із "Аль Ахлі" та вже другий сезон очолює "Ференіарош".

Зараз ви читаєте новину «"Історія "Динамо" та Реброва може бути не завершена"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі