понеділок, 26 березня 2007 16:20

Ісинбаєва збирається стрибати до 2012 року

Багатократна рекордсменка миру і олімпійська чемпіонка в стрибках з жердиною Олена Ісинбаєва, 24 роки, прилетіла на Раду Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) до Момбасу, щоб підтримати заявку Москви на проведення чемпіонату світу з легкої атлетики в 2011 або 2013 роках. Про свої завдання в Момбасі Олена Ісинбаєва розповіла агентству "Ваш спорт", повідомляє www.gazeta.ru.

- Єдине, що я поки встигла зробити в Момбасе - це добре виспатися. Сьогодні збираюся поговорити зі всіма нашими представниками, з президентом федерації Валентином Балахнічевим про завтрашній день, підготуватися до виступу.

Для мене велика честь бути послом заявки Москва-2011, і ми з тренером Віталієм Петровим спеціально спланували тренувальний графік так, щоб я тут трохи відпочила, відновилася після навантажень.

Прийняти чемпіонат світу по легкій атлетиці - це унікальна можливість для Росії, і дуже важливо особисто для мене. Мої цілі - дві найближчі Олімпіади в 2008 і в 2012 році. Після Лондона-2012 я збираюся закінчувати кар"єру. І чемпіонат миру-2011, якщо він пройде в Москві, стане відмінною крапкою моїх виступів на світовій першості.


Зараз ви читаєте новину «Ісинбаєва збирається стрибати до 2012 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі