пʼятниця, 13 вересня 2013 14:27

Іньєста відмовився продовжувати контракт з "Барселоною"

Іньєста відмовився продовжувати контракт з "Барселоною"
Андреас Іньєста сподівається, що клуб поліпшить свою пропозицію ФОТО: vecher.obozrevatel.com

Півзахисник "Барселони" і збірної Іспанії з футболу Андрес Іньєста відхилив першу пропозицію клубу про продовження контракту, повідомляє Marca.

Нинішня угода діє до кінця червня 2015 року. "Барселона" запропонувала 29-річному гравцеві підписати новий контракт до 2018 року з можливістю пролонгації на один рік. Клуб готовий платити гравцеві 12 мільйонів євро за сезон (сума до вирахування податків) з преміальними до 3 мільйонів. Іньєста від цих умов відмовився і сподівається, що клуб поліпшить свою пропозицію, повідомляє видання.

Іньєста є вихованцем "Барселони". За основну команду він дебютував у жовтні 2002 року. З "Барселоною" Іньєста став шестиразовим чемпіоном Іспанії, у складі збірної - чемпіоном світу і двічі чемпіоном Європи.

Раніше "Барселона" вже продовжила контракти з низкою основних футболістів: минулого сезону - з Хаві, Ліонелем Мессі, Карлесом Пуйолем, на початку поточного сезону - з Серхіо Бускетсом. На даний момент також ведуться переговори про нову угоду з Жераром Піке.

Зараз ви читаєте новину «Іньєста відмовився продовжувати контракт з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі