неділя, 07 серпня 2011 16:53

"Інкуму в Україні все пофіг. Аби гроші вчасно платили"- Вацко

"Інкуму в Україні все пофіг. Аби гроші вчасно платили"- Вацко

Спортивний коментатор Віктор Вацко пояснив суть своєї критики на адресу гравця "Дніпра" Самуеля Інкума. Нагадаємо, саме Інкум невдало зіграв у тому моменті, коли футболіст "Чорноморця" Бурдужан зрівняв рахунок в самій кінцівці матчу.

- По-перше, Інкума я не ображав. Це важливо. Якщо хтось ображається на критику - удачі. По-друге, поясню, чим викликані емоції щодо гри цього футболіста. Інкум - гравець високооплачуваний. Футболіст, який лише півроку тому прийшов в команду і поки що нікому нічого і в команді, і в країні, на полях якої він грає, заробляючи собі на життя, не довів.

Влітку, коли команда проходила збори, хитрий Інкум тинявся незрозуміло де, прикриваючись якимись панафриканських іграми. По-іншому кажучи, відпочивав в компанії друзів, "забив" на роботу. Потім було повернення в Україну і здивовані фрази - не розумію, чому не граю.

Вийшов хлопець на поле проти "Чорноморця". Треба ж Рамосу його підводити до загального рівня команди і надавати хоч якусь ігрову практику. Що він показав? Що не відбір - то фол. Що не пас - то чужому (про передачі на 5-10 метрів упоперек або назад я не говорю). Ні різкості, ні координації, ні швидкості - нічого, що апріорі повинен демонструвати футболіст рівня АПЛ Інкум не показав. І гол став лише логічним наслідком цих дій. Дій, що в свою чергу, стали наслідком ставлення до роботи.

Без сумніву, Бурдужан зіграв прекрасно. Йому, безперечно, треба віддати належне. Але не потрібно забувати, що команда і конкретно взятий її гравець грає так, як дозволяє суперник. Що зробив Інкум для того, щоб не дозволити Бурдужану забити? Він навіть не імітував спробу перешкодити удару! Паша Кутас - колега Інкума по амплуа - протистояв вчора більш майстерним суперникам. Чи створив багато проблем "Чорноморцю" Матеус?

Я знаю, що за гравець Інкум. Я знаю, що цей футболіст багато може на поле. І він показував це в тому числі на ЧС-2010. Але тут, в Україні, він грає, відпочиваючи. Йому все пофіг. І головне, аби гроші вчасно платили, - вважає Вацко.

Нагадаємо, дніпропетровський "Дніпро" втратив виїзну перемогу над "Чорноморцем", пропустивши гол вже в доданий арбітром час.

Зараз ви читаєте новину «"Інкуму в Україні все пофіг. Аби гроші вчасно платили"- Вацко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі