вівторок, 10 травня 2011 09:42

Ілсіньо пропустить чвертьфінал Кубка Бразилії через суд із "Шахтарем"

Ілсіньо пропустить чвертьфінал Кубка Бразилії через суд із "Шахтарем"

Бразильський захисник "Сан-Пауло" Ілсіньо пропустить чвертьфінальний матч Кубка Бразилії проти "Аваї" (12 травня), оскільки відправиться в швейцарський Цюріх, в штаб-квартиру ФІФА на перше судове засідання за взаємним позовом із донецьким "Шахтарем".

Ілсіньо захищав кольори "гірників" протягом трьох сезонів, але після того, як за його словами, клуб заборгував зарплатню за п'ять місяців, залишив Донецьк. У свою чергу, в "Шахтарі" вважають, що бразилець неправомірно розірвав контракт в односторонньому порядку.

Гравець отримав тимчасовий трансферний лист з ФІФА на час розглядів у судах. Трансферні права на гравця належать компанії "Traffic", а за "Сан-Пауло" він грає на правах оренди, яка закінчується в серпні.

У п'ятницю, 13 травня, футболіст і керівництво українського клубу вперше зустрінуться у штаб-квартирі ФІФА. Відзначимо, що "Шахтар" подавав позов до Спортивного арбітражного суду в Лозанні, щоб уникнути проміжного рішення ФІФА, проте все йде второваною "справою Матузалема" правовою доріжкою, яка також обіцяє розтягтися не на один рік.

Зараз ви читаєте новину «Ілсіньо пропустить чвертьфінал Кубка Бразилії через суд із "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі