четвер, 02 квітня 2009 13:43

Ілля Кваша став "золотим" на чемпіонаті Європи зі стрибків у воду

Ілля Кваша став "золотим" на чемпіонаті Європи зі стрибків у воду

Після успішної кваліфікації на чемпіонаті Європи зі стрибків у воду українець Ілля Кваша став чемпіоном континентальної першості на однометровому трампліні.

Потрапивши до вісімки найкращих з першим результатом і сумою балів – 397.50, наш спортсмен у фіналі не лише нікому не віддав свою перевагу, а й покращив свій результат на 23.40 очок (420.90).

Ілля братиме участь і у змаганнях стрибунів з 3-х метрового трампліну

Окрім неолімпійської дисципліни, Ілля братиме участь і у змаганнях стрибунів з 3-х метрового трампліну, а також у парі з Олексієм Пригоровим вестимуть боротьбу у синхронних стрибках з 3-х метрового трампліну.

Також визначилися переможці і у стрибках з 10-и метрового трампліну. Юлія Прокопчук, подолала кваліфікацію з 9-м результатом (278.25), у фінальному протоколі вона не змінила свого місця (276.80). Перемогу ж тут здобула росіянка Юлія Колтунова (331.35).

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав Іллю Квашу та тренерський штаб із здобуттям "золота" й побажав подальших успішних стартів на чемпіонаті Європи.

НОК України

Зараз ви читаєте новину «Ілля Кваша став "золотим" на чемпіонаті Європи зі стрибків у воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі